Eline van der Vorm keert terug in Dordrecht

17 juli 2013

DORDRECHT -  De kans is groot dat er volgend jaar wederom een Van der Vorm een gooi zal gaan doen naar een zetel in de gemeenteraad van Dordrecht. Eline van der Vorm, dochter van Jens van der Vorm, heeft haar terugkeer op twitter aangekondigd naar Dordrecht. CDA raadslid Peter Heijkoop spreekt al over mooi nieuws.

Eline van der Vorm is een politiek dier. Op veertien jarige leeftijd was zij al actief in de landelijke jongerenafdeling van de LPF. Ze werkt achter de schermen al mee in de partij Beter voor Dordt (BVD).

Haar vader Jens was in de jaren zeventig van de vorige eeuw al voorzitter van de gemeentelijke jeugdraad, was JOVD lid en haalde later de provinciale staten voor de LPF. Ook was hij lijsttrekker voor deze partij bij de Europese verkiezingen. In 2010 werd de grondlegger van Dordt in Stoom lid van de gemeenteraad van Dordrecht.  Hij overleed in oktober 2010.

Jens

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.