Waardering voor bedrijfsvoering van RTV Dordrecht

17 juli 2013
Waardering voor bedrijfsvoering van RTV Dordrecht

DORDRECHT – In de gemeenteraad klonken tijdens de bespreking van de meerjarenbegroting waarderende woorden voor de omroep RTV Dordrecht. Media-wethouder Piet Sleeking wees erop, dat over 2012 de jaarrekening ook sluitend was. ,,De bedrijfsvoering is op orde”, zo zei hij.

Hij gaat na de zomer weer rond de tafel zitten met de stichting RTV Dordrecht, die bezig is met de verhuizing van de binnenstad naar het leerpark. Sleeking deed nog niet de toezegging dat de bezuiniging voor 2014 voor de omroep al van tafel is, maar hij was wel graag b ereid om daarover te praten in het licht van de toekomst van de om roep. Een aantal gemeenteraadsleden had het college wel gevraagd om voor 2014 de bezuiniging op de omroep te schrappen en die door te schuiven naar 2015.

Voorzitter Cees den Bakker ziet volop kansen voor zijn omroep ondanks het gegeven dat in twee jaar tijd drie verschillende directies en hoofdredacties aan het roer hebben gezeten.  De gemeente en de omroep geloven dat juist de huisvesting op het leerpark, in samenspel met het Leerpark en jongeren, de locale omroep voor internet, radio en TV weer vleugels kan geven.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.