Nieuwe verdediger voor de Lions

18 juli 2013 door Hennie van der Zouw
Nieuwe verdediger voor de Lions

DORDRECHT - Reinier Staats is een stabiele verdediger die zich de afgelopen jaren gestaag heeft ontwikkeld. In 2008-2009 brak hij echt door in de eredivisie bij Eindhoven Kemphanen. Ook heeft Reinier al 3  toernooien mee mogen doen voor het nationale herenteam.

Reinier is een fysiek sterke speler, een absolute doorzetter en heeft een grote drang zichzelf te bewijzen.
 
Alexander Jacobs: ”Voor ons een welkome versterking, daar Reinier de afgelopen jaren toch is uitgegroeid tot international. In het verleden heb ik al met Reinier gewerkt, zowel in de Eredivisie als ook bij de verschillende nationale teams. Reinier kan zich nog steeds verder ontwikkelen en daar draag ik graag een steentje aan bij.”

Reinier was afgelopen seizoen goed voor 2 goals, 5 assists en 55 strafminuten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.