Weizigt is Supporter van Schoon

22 juli 2013 door Eva Baars

DRECHTSTEDEN - Weizigt is Supporter van Schoon

Duurzaamheidscentrum Weizigt is sinds kort Supporter van Schoon. Hiermee moedigt Weizigt de inwoners van de Drechtsteden extra aan om zich in te zetten voor een schone woon- en leefomgeving zonder zwerfafval. Hiertoe worden gratis afvalgrijpers verstrekt via het Informatiepunt op de Stadsboerderij op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag tussen 13.00 en 17.00 uur.

Een schone leefomgeving is een prettige leefomgeving. Dat is wat het duurzaamheids-centrum aan de inwoners wil meegeven. Sinds geruime tijd zijn er bij Weizigt gratis afvalgrijpers af te halen zodat iedereen zelf actief aan de slag kan met het opruimen van het zwerfafval in de omgeving. Weizigt wil op deze manier inwoners enthousiasmeren en motiveren tot het schoonmaken en schoon houden van hun eigen straat of wijk. Dit kan individueel maar ook door het opzetten van een zwerfafvalopruimactie samen met de hele buurt.                                

Supporter van Schoon is een landelijke campagne van Nederland Schoon. Om een handje te helpen bij het opruimen stelt Weizigt, naast het gratis verstrekken van afvalgrijpers, aan de eerste 5 zwerfafvalopruimacties die aangemeld worden bij Weizigt een gratis vakantiespel beschikbaar.

Heeft u een goede zwerfafvalopruimactie en wilt u kans maken op het gratis vakantiespel? Meld uw actie dan per e-mail aan via s.den.ouden@dordrecht.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.