Arjan Verwoerd nieuwe directeur RTV Dordrecht

08 augustus 2013
Arjan Verwoerd nieuwe directeur RTV Dordrecht

DORDRECHT - Het bestuur van RTV Dordrecht heeft Arjan Verwoerd (52) per 15 september benoemd tot nieuwe directeur van RTV Dordrecht. Verwoerd volgt Léon Boele op, die de omroep om gezondheidsreden vroegtijdig verliet. Arjan Verwoerd krijgt een contract voor twee jaar bij RTV Dordrecht, met de intentie om dat te verlengen.

Arjan Verwoerd is zeer gemotiveerd om bij RTV Dordrecht aan de slag te gaan. Sinds afgelopen jaar is hij secretaris van het bestuur van RTV Dordrecht en is daardoor goed op de hoogte van wat in de organisatie speelt en de koers die het bestuur voor de toekomst van de omroep heeft uitgezet. Verwoerd zal vanzelfsprekend zijn bestuursfunctie opgeven. “Bij RTV Dordrecht werken heel veel gemotiveerde mensen en ik heb ze ook leren kennen als mensen die willen aanpakken en de omroep kwalitatief op een hoger niveau willen brengen”, aldus Arjan Verwoerd. ‘Ik heb er ontzettend veel zin in om aan de slag te gaan.”

Arjan Verwoerd is werkzaam als bestuurssecretaris van De Hefgroep in Rotterdam, een holding (ca. 500 medewerkers) met werkmaatschappijen voor welzijn, kinderopvang en ondersteunende diensten op het gebied van F&O, P&O en ICT. Hij heeft veel ervaring opgedaan in het welzijnswerk en was onder andere adjunct directeur van de Stichting Welzijn Feijenoord in Rotterdam. Verwoerd zal bij zijn huidige werkgever minder uren gaan werken om de functie van directeur van RTV Dordrecht (3 dagen per week) te kunnen uitoefenen.

Het bestuur is uitermate verheugd met de komst van Arjan Verwoerd als nieuwe directeur. “We hebben gemerkt dat zijn handen jeuken als het gaat om allerlei zaken die bij RTV Dordrecht moeten worden aangepakt”, aldus voorzitter Cees den Bakker. “We moeten verhuizen, hebben een uitdaging als het gaat om binnenhalen van reclame en willen de werkprocessen en de techniek aanpassen aan deze tijd. Vanuit zijn ervaring met vrijwilligers, en zijn ervaring als leidinggevende, als directielid en als professioneel bestuurder heeft hij allerlei uitstekende ideeën over mogelijke en noodzakelijke aanpak.”

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.