20-jarige aangehouden voor inbraak in Dordrecht

13 augustus 2013 door Hennie van der Zouw
20-jarige aangehouden voor inbraak in Dordrecht

DORDRECHT - Politiemensen hebben in de nacht van zondag op maandag, om ongeveer 02.00 uur, een 20-jarige Dordtenaar aangehouden als verdachte van een inbraak.

Surveillerende agenten zagen op de Balistraat een drietal jongemannen lopen die er bij het zien van de agenten vandoor gingen in de richting van de Krommendijk. Na een korte achtervolging te voet wisten twee van de drie te ontkomen. De derde werd gehurkt achter een auto aangetroffen. Hij werd aangehouden.

 Vlakbij de verdachte werd een beeldscherm gevonden en naast dit beeldscherm stond een afvalbak, een zogenaamde kliko. In de kliko zaten nog twee beeldschermen en vier desktops.

 Onderzoek wees uit dat de desktops en schermen kort daarvoor waren gestolen bii een basisschool aan de Noordendijk in Dordrecht. De kliko bleek te zijn gestolen uit een tuin aan de Sperwerstraat. De politie stelt een nader onderzoek in naar deze inbraak en diefstal en vooral naar de twee overige verdachten.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.