Programmering bekend Back & Forth Festival

19 augustus 2013 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - De programmering van het nieuwe Back & Forth Festival is rond! Niet minder dan 16 bands spelen in het weekend van 30 augustus t/m 1 september in de cafés Cozmic, Arina en Le Bateau in de Dordtse binnenstad.

Dit jaar wordt er voor het eerst dit festival georganiseerd in de Dordtse Binnenstad. Je kunt op dit festival van de ene naar de andere kroeg lopen (oftewel je gaat back& forth) en genieten van de bands die dit hele weekend spelen.

Op dit festival worden uitsluitend acts van Dordtse bodem geprogrammeerd. De organisatie wil hiermee de aandacht vestigen op de rijke muziekcultuur in Dordrecht en een podium bieden aan bands die anders vaak niet aan bod komen. Zowel kwalitatief als kwantitatief ligt livemuziek in de Drechtstad op een hoog niveau en dat is precies wat dit festival aan het grote publiek kenbaar wil maken.

Het festival begint officieel op zaterdag 31 augustus om 14.00 uur in Café Cozmic, maar voorafgaand daaraan is er een pre-party op vrijdag 30 augustus, start 19.30 in Cafe Cozmic.

Back & Forth is een initiatief van de Dordtse muzikant Hans Hommersom, in samenwerking met de cafés Cozmic, Arina en Le Bateau en de Black Rose Stichting. Het festival is verder tot stand gekomen dankzij de belangeloze medewerking van de deelnemende bands, The House Of Music, De Smokerie, VND Neon en het Horeca actieplan.

Voor alle informatie over de bands, de cafés en het programma van het festival kun je terecht op de website: www.backandforthfestival.nl en natuurlijk op www.facebook.com .

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.