Zakkenrollers op heterdaad betrapt

23 augustus 2013

DORDRECHT - Agenten betrapten twee zakkenrollers op heterdaad toen zij op woensdagmiddag een diefstal probeerden te plegen in de Voorstraat.

Het tweetal werd al in de gaten gehouden, omdat ze zich opvallend gedroegen in het centrum van Dordrecht. In een winkel in de Voorstraat probeerden ze hun slag te slaan, maar de agenten staken daar een stokje voor. Ze hielden de twee aan toen ze een portemonnee uit de tas van een 81-jarige vrouw uit Rotterdam stalen.
 
Het slachtoffer, die zich van geen kwaad bewust was, kreeg haar portemonnee terug. Het duo, vrouwen van 29 en 63 jaar zonder vaste woonplaats,  zit ingesloten op het politiebureau voor verhoor
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.