P1 Parking Drievriend​enhof in Dordrecht langer open ivm opening The Movies

24 augustus 2013
P1 Parking Drievriend​enhof in Dordrecht langer open ivm opening The Movies

DORDRECHT - P1 Parking Drievriendenhof langer open

Vanaf 2 september 2013 heeft de P1 Parking Drievriendenhof in Dordrecht centrum nieuwe openingstijden. Met de komst van Cinema The Movies gaat de P1 Parking Drievriendenhof langer open. P1 heeft de openingstijden afgestemd op de eindtijden van de laatste filmvoorstelling. Bezoekers van de nieuwe bioscoop kunnen dus gewoon uitrijden. Door de langere openingstijden faciliteert P1 ook de bezoekers aan de restaurants en bars in het centrum van Dordrecht. Ook de bezoekers van het Dordrechts Museum profiteren van deze nieuwe tijden. 
 
Nieuwe openingstijden
P1 Parking Drievriendenhof is vanaf 2 september iedere zondag t/m donderdag geopend van 07.30 tot 00.15 uur en vrijdag en zaterdag van 07.30 tot 01.00 uur. Vanaf deze datum is de parkeergarage iedere zondag open vanaf 11.00 uur en niet langer alleen op koopzondagen. Medio december 2013 zal P1 Parking Drievriendenhof 7 dagen per week en 24 uur geopend zijn. P1 Parking Drievriendenhof is gelegen aan de Korte Kolfstraat 235 en heeft een parkeertarief van € 1,- per 30 minuten. 
 
Uitrijden met korting
Bezoekers van Cinema The Movies kunnen tegen gereduceerd tarief een uitrijkaart voor de P1 Parking Drievriendenhof kopen in de bioscoop. In de meeste gevallen is dit goedkoper dan af te moeten rekenen bij de betaalautomaat in de parkeergarage. 
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.