Schaakclubs beginnen in regio aan het nieuwe seizoen

28 augustus 2013
Schaakclubs beginnen in regio aan het nieuwe seizoen

DRECHTSTREEK - De schaakclubs in de regio Drechtstreek beginnen aan het nieuwe seizoen. De Willige Dame in Dordrecht heeft op dinsdagavond 10 september de eerste ronde in poffertjessalon Visser. Schaakclub Zwijndrecht heeft een snelschaaktoernooi op vrijdag 6 september.

Schaakcloub Dordrecht verwelkomt de leden vanaf 3 september en schaakclub Sliedrecht is voor de denksporters weer vanaf 5 september te bereiken.

Tom van Bokhoven van de schaaksite www.tomsschaakboeken.nl volgt de competities op de voet. Meer actueel schaaknieuws op zijn site.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.