Verdachte auto-inbraak op heterdaad aangehouden

29 augustus 2013 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag op de Kotterstraat een verdachte van een auto-inbraak op heterdaad aangehouden.

Omstreeks 04:30 uur zagen agenten dat op de Kotterstraat ingebroken werd in een personenauto. De op heterdaad aangehouden verdachte bleek tijdens fouillering drie navigatiesystemen in zijn bezit te hebben. De navigatiesystemen zijn in beslag genomen en de politie doet verder onderzoek.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.