CDA Dordrecht presenteert lijsttrekker raadsverkiezingen 19 september

02 september 2013
CDA Dordrecht presenteert lijsttrekker raadsverkiezingen 19 september

DORDRECHT - Het CDA presenteert op donderdag 19 september de lijstrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2014. De partij is niet de eerste partij, die de politiek leider bekend maakt.

Jasper Mos is de vaandeldrager bij de VVD. Cor van Verk staat op één bij de PvdA.

Alom wordt er rekening mee gehouden dat wethouder Piet Sleeking wederom de kopman zal zijn van Beter voor Dordt (BVD). Nelleke de Smoker gooit hoge ogen bij D66. Bij GroenLinks zwaaien de bekende politieke gezichten af en inmiddels is Kitty Kruger al getipt door een oud-klasgenoot.

Bericht CDA Dordrecht:

Wie wordt de nieuwe lijsttrekker van het CDA Dordrecht? Dat is de vraag die op 19 september centraal staat tijdens de openbare verkiezingsavond die het CDA Dordrecht organiseert in Sterrenburg.

In de Ontmoetingskerk zal de lijsttrekker om 20.15 uur worden gepresenteerd, waarna er alle gelegenheid is om met elkaar in gesprek te gaan en uw stem te laten horen/vraag te stellen. Na de presentatie zal er een tipje van de sluier worden opgelicht over de campagne, waarin de dagelijkse zorgen van gewone mensen centraal komen te staan. Campagneleider Christiaan Merkuur: ‘Sommige partijen zijn alleen nog maar bezig met grote bestuurlijke dossiers als samenwerking in de Drechtsteden. Typisch, want een gemeenteraadsverkiezing gaat niet over dossiers, maar over mensen. Het Dordtse CDA heeft wel oog voor de problemen van de gewone mensen, gewone families, gezinnen, vrijwilligers. Daarom hebben we ons ingezet voor bijvoorbeeld het Babyhuis, het Parkhuis, kinderen en leerlingenvervoer. Ik heb er alle vertrouwen in dat onze lijsttrekker die koers herkenbaar voor het voetlicht kan brengen.’

Nieuwsgierig naar wie het CDA gaat leiden? Kom dan op 19 september naar:
De Ontmoetingskerk, Slangenburg 3 in Sterrenburg.
Aanvang: 20.15 uur, iedereen is welkom.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.