Refine IT van start gegaan

05 september 2013

DORDRECHT - Op woensdag 4 september 2013 is Refine IT, een onderdeel van de Visser&Visser Groep aan de Wilgenbos 2, van start gegaan.

Gideon Folkers, Senior Adviseur bij Refine-IT vertelt: "Refine-IT heeft een vernieuwende en verfrissende aanpak op het snijvlak van IT en Accountancy. De sleutel tot succes van IT-projecten ligt voor een belangrijk deel in een goede beheersing. De accountant is bij uitstek geschikt om ondernemingen hierbij te helpen: hij heeft een langetermijnrelatie, kent de klant goed en weet alles van processen, interne beheersing en betrouwbare en relevante managementinformatie. Vanuit deze gedachte werkt Refine-IT als kennispartner samen met lokale partijen, waaronder Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs. Wij weten daardoor complexe vraagstukken in kaart te brengen en op te lossen.

Refine-IT biedt  verschillende oplossingen voor ondernemers, accountantskantoren en instellingen die met behulp van IT hun bedrijfsvoering willen verbeteren. Te denken valt aan ondernemersdashboards die inzicht bieden in managementinformatie, advies bij het selecteren en implementeren van softwarepakketten, beoordeling inrichting IT systemen en het uitvoeren van data-analyses, bijvoorbeeld bij verschillen in de boekhouding of conversie van data van oude systemen naar nieuwe software".

Kijk voor meer informatie op www.refine-it.nl of neem contact op met Gideon Folkers of Wilco Schellevis. Zij zijn beide ook bereikbaar op telefoonnummer 088-3377202.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.