Dieven verraden hennepkwekerij

07 september 2013
Dieven verraden hennepkwekerij

DORDRECHT - Agenten hebben donderdag op vrijdagnacht twee dieven op heterdaad aangehouden op de Aalscholverstraat.

Agenten zagen iets voor 2.30 uur een man over de schutting klimmen. Hij probeerde weg te vluchten langs de achtertuinen van een winkel. Agenten omsingelden de tuin aan de Fuutstraat en troffen de man in de bosjes aan en sloegen hem in de boeien. Vervolgens zagen agenten een tweede verdachte uit de kruipruimte klimmen. Deze man rook zeer sterk naar hennep. Bij nader onderzoek bij de winkel werd een hennepkwekerij aangetroffen in de kruipruimte. De 22 en 29 jarige man uit Dordrecht zitten vast. De politie heeft de zaak in onderzoek.
 
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.