Spoorzoeken bij wegafsluitingen in Dordrecht is nog steeds het parool

09 september 2013

DORDRECHT - De route Leeuwstraat / De Jagerweg in Sterrenburg 1 en 2 heeft de laatste vijf jaar met vier afsluitingen te maken gehad. Vooral het personeel van het BP tankstation aan de Leeuwstraat is het soms echt spoorzoeken. ,,Wij worden nooit geinformeerd", zegt een medewerkster.

Maandag ging de route over de Leeuwstraat voor het doorgaande verkeer weer open. De site van de gemeente (hieronder) meldt een ander bericht. Arrive heeft weer andere data. In eerste instantie werd nog gemeld, maandagmorgen 9 september, dat de busdienst 5 tot en met 7 september niet over de Keplerweg zou lopen in verband met werkzaamheden nabij de Hallyweg.

In het verleden had de gemeente Dordrecht als parool dat voor werkzaamheden in de grond, waarvoor de weg open moest, verschillende diensten hun  werkzaamheden moesten afstemmen. Veel diensten zijn niet met in handen van de overheid en hebben allemaal het recht verworven voor onderhoud de straat open te kunnen gooien.

De Jagerweg en de Leeuwstraat hebben als doorgaande route met allerlei afsluitingen te maken gehad. Zo duurde het werk aan De Jagerweg veel langer, dan eerst was meegedeeld. Verder werd in de Copernicusweg een rotonde aangelegd.

De openbare informatie loopt al lang niet gelijk met de lengte van de werkzaamheden, zoals ook eerder in Dordt bleek bij werkzaamheden.

De info over de wegafsluiting stond dinsdagmiddag 10 september nog rond half vier gewoon op de site van de gemeente, alhoewel de weg gisteren alweer werd heropend.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.