Weizigt op zoek naar nieuwe exposanten

16 september 2013 door Eva Baars
Weizigt op zoek naar nieuwe exposanten

DORDRECHT -  De afgelopen 7 maanden hebben 4 kunstenaressen hun werk tentoongesteld in de Tuinen en de Klimaatkas van Duurzaamheidscentrum Weizigt. Bezoekers hebben kennis kunnen maken met de verschillende soorten werken en technieken die gepresenteerd werden. Zowel Weizigt als de kunstenaressen hebben de expositie als zeer succesvol ervaren. Ook in 2014 wil het centrum kunstenaars uit de Drechtsteden daarom de kans geven zich te presenteren op het voormalig landgoed.

Weizigt, een bijzondere expositieruimte

De Tuinen van het duurzaamheidscentrum bevinden zich op een voormalig landgoed in Dordrecht. De unieke sfeer van het 2 ha metende terrein geeft de geëxposeerde kunst een extra dimensie. Exposeren bij Weizigt is een manier om kunst aan een breed publiek te tonen en tevens te genieten van regelmatige lokale en regionale media-aandacht. Jaarlijks bezoeken ruim 160.000 bezoekers het terrein en daarmee dus ook de expositie. Weizigt biedt de kunstenaars de volgende faciliteiten:

  • een prachtige, verzorgde biologische tuin
  • een terrein dat elke dag van 09.00 uur tot 17.00 uur geopend is en daarna afgesloten wordt
  • promotie voor de expositie via diverse kanalen waaronder de lokale pers en de eigen website

Om geïnteresseerde kunstenaars een indruk te geven van de mogelijkheden organiseert Duurzaamheidscentrum Weizigt op dinsdag 1 oktober een kunstenaarswandeling. Deze zal om 10.00 uur aanvangen met koffie en thee waarna om 10.30 uur gestart wordt met een rondleiding over het terrein. Een ieder die interesse heeft in het exposeren bij Weizigt kan zich opgeven voor deze wandeling. Hiervoor neemt u contact op met Eva Baars via em.baars@dordrecht.nl of telefonisch via 078 – 770 4432. Meer informatie over exposeren bij Weizigt is te vinden op www.weizigt.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.