Carel Kraayenhof gaf gratis concerten in Bonefatiuskerk

16 september 2013 door Hennie van der Zouw
Carel Kraayenhof gaf gratis concerten in Bonefatiuskerk

DORDRECHT - Circa 1200 luisteraars in het oude Bibelot. Tijdens de Open Monumentendagen was er op zondag om 14.00, 15.00 en 16.00 uur massale belangstelling voor het gratis toegankelijk concert gegeven in de Bonifatiuskerk, het voormalige Bibelot. Hier speelde de internationaal gelauwerde bandoneonist Carel Kraayenhof met zijn tango-ensemble.

Inmiddels gebruikt de jongerenorganisatie BONFIRE het pand. Het monument, een waterstaatskerk uit 1829, was ook meer zichtbaar geworden. In die sfeer klonk het gezelschap van Carel Kraayenhof heel passend.

 

Voor de deur was het een drukte van belang. De mensen stonden in lange rijen voor het monument om een zit- of staanplaats te kunnen veroveren. Ook met auto's was het file rijden.

Daarom was het concert wellicht de topper in het programma of minstens één van de toppers.

 

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.