Primark wellicht naar Drievriendenhof

17 september 2013 door Hennie van der Zouw
Primark wellicht naar Drievriendenhof

DORDRECHT - Alles wijst er op dat  Syntrus Achmea, eigenaar  van het winkelcentrum Drievriendenhof in het hartje van de stad, een overeenkomst heeft gesloten voor een vestiging van Primark, een Ierse modeketen. Om dit mogelijk te maken moet Sport 2000 uit  dit winkelcentrum vertrekken.
Dit meldt het AD/De Dordtenaar.

Maar voor dit winkelcentrum weer de nodige allure gaat uitstralen moet er volgens Syntrus Achmea nog voor miljoenen worden verbouwd.  Drievriendenhof loopt al sinds de verbouwing in 2006 gestaag leeg. Mocht Primark zich in Dordrecht vestigen dan zou dit een goede impuls voor het centrum kunnen zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.