Dordrecht doet mee aan orgel estafette in twaalf provincies

18 september 2013
Dordrecht doet mee aan orgel estafette in twaalf provincies

DORDRECHT -  Het orgel van de Augustijnenkerk aan de Voorstraat in Dordrecht heeft een landelijke naam. De 40-jarige Stichting tot Behoud van het Nederlandse Orgel (SBNO) sluit op zaterdag 28 september haar reeks jubileumvieringen ook af met een nationale Orgelestafette in Dordrecht.

Gelijktijdig spelen organisten in elf andere provincie het zelfde werk.

Gegevens:

-provincie Zuid-Holland: Augustijnenkerk Dordrecht (André de Jager)

Alle concerten beginnen om 16.00 uur. De toegang is gratis; wel is er een collecte ter bestrijding van de onkosten.

Meer informatie: www.sbno.org

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.