Pinautomaat winkelcentrum Bieshof krijgt extra overkapping

01 oktober 2013 door Hennie van der Zouw
Pinautomaat winkelcentrum Bieshof krijgt extra overkapping

DORDRECHT - Boven een pinautomaat in De Bieshof wordt vandaag een extra overkapping geplaatst. De pinautomaat werd uitgeschakeld door de Rabobank, omdat de erboven hangende glasplaat het intoetsen van pincode reflecteert.

In augustus werden de glasplaten geplaatst. Al snel kreeg de Rabobank telefoontjes van bezorgde mensen. Een inspectie leidde tot het buiten werking stellen van de automaat. Dit is nu al zes weken  het geval tot ergernis van het winkelend publiek, die niet meer bij de eigen bank kunnen pinnen. Projectleider Jan Aart van Krimpen meldt in het AD dat discussie over de afmetingen zorgde voor het lange oponthoud. Boven twee andere pinautomaten in De Bieshof spiegelt het glazen afdak niet.

Door Alka Goos bij RTV Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.