Maatschappelijk Betrokken Ondernemen Prijs Zuid-Holland geopend

01 oktober 2013 door Hennie van der Zouw
Maatschappelijk Betrokken Ondernemen Prijs Zuid-Holland geopend

DRECHTSTEDEN - Yes We Care organiseert dit jaar de Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) prijs Zuid-Holland. De MBO-prijs is een tweejaarlijkse prijs voor ondernemingen gevestigd in Zuid-Holland die succesvol zijn door maatschappelijk betrokken te ondernemen.

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) betekent ondernemen met oog voor de samenleving en legt een koppeling tussen de organisatie en haar omgeving.

Yes We Care categoriseert maatschappelijk betrokken ondernemen in vier soorten, te weten: het delen van kennis en kunde, het inzetten van tijd van medewerkers, het leveren van materialen of het doen van geldelijke bijdragen. Jury De vijf juryleden van de MVO-prijs, welke verleden jaar is uitgereikt, nemen ook zitting in de jury van de MBO-prijs.

Onder andere de wethouder Haven, Verkeer en Regionale economie in Rotterdam, Jeannette Baljeu, en VP & Country Director van Coca- Cola Enterprises, John Brands, zullen de nominaties beoordelen. Tevens neemt de winnaar van de MVO-prijs van verleden jaar, algemeen directeur van Breijer Bouw & Installatie, zitting in de jury als erelid.

Over de prijs Via deze tweejaarlijkse prijs komen ondernemingen die maatschappelijk betrokken ondernemen beter in beeld. Tevens kunnen zij andere bedrijven inspireren. De winnaar van de MBO-prijs ontvangt een duurzame award en een digitaal bedrijfsportret over de maatschappelijk betrokken kant van het bedrijf.

Verder krijgt de winnaar volop publiciteit. Bovendien mag het winnende bedrijf zich de komende twee jaar De Beste Maatschappelijk Betrokken Ondernemer van Zuid-Holland noemen. Nomineren Het nomineren van bedrijven kan via www.yeswecare.com/mboprijs. Deelname is kosteloos. Nomineren kan tot 30 november 2013. De uitreiking vindt plaats in januari 2014, nadere informatie omtrent locatie en tijdstip volgt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.