Ziekenhuizen willen laboratoria samenvoegen

01 oktober 2013 door Hennie van der Zouw
Ziekenhuizen willen laboratoria samenvoegen

DORDRECHT - Drie ziekenhuizen willen de laboratoria samenvoegen. Het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht, het Beatrixziekenhuis in Gorinchem en het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis in Zierikzee hebben een verzoek tot het opzetten van een gezamenlijk bedrijf voorgelegd aan de Autoriteit Consument en Markt (ACM). Bij de fusie zijn vierhonderd medewerkers betrokken.

De drie ziekenhuizen willen de laboratoria samenvoegen op één locatie om de kennis te vergroten en slagvaardiger te worden. Het laboratorium wordt gevestigd in de locatie Dordwijk in Dordrecht.

De ACM beslist binnenkort over het verzoek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.