Nelleke de Smoker nestor van raad Dordrecht

18 februari 2011

DORDRECHT - Nelleke de Smoker wordt de nieuwe nestor raad Dordrecht. De fractievoorzitter van D’66 volgt haar partijgenoot Jan Willem van Dongen op.

Haar plaatsvervangster wordt Mary Ruisch van GroenLinks, die de groen-rode fractie leidt. . De twee  raadsleden begonnen in 1998, maar Mary Ruisch was enige tijd geen raadslid in verband met een wereldreis.
De gemeenteraad zal dinsdag 22 februari over het voorstel stemmen.

Vanuit het college van burgemeester en wethouders is Piet Sleeking de enige bestuurder, die actief was in de raadzaal van het Stadhuis voor 1998. Hij deed  in 1994 zijn intreden. De politiek leider van Beter voor Dordt (BVD) zal in 2014 dan twintig jaar actief zijn in het locale bestuur.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.