Burgercomité tegen Onrecht wil openheid over sectierapport Milly Boele

25 maart 2010

DORDRECHT - Het Burgercomité tegen Onrecht van oud-Kamerlid Joost Eerdmans eist dat het Openbaar Ministerie het sectierapport van de 12-jarige Milly Boele openbaar maakt.

Dat nieuws brengt de krant De Telegraaf één dag na de begrafenis van het meisje in Dordrecht.

'We volgen de zaak op de voet,' zegt Eerdmans in De Telegraaf. Hij vindt dat de uitkomsten van de sectie bekend moeten worden gemaakt.

Inwoners van de stad Dordrecht, die meeleven met de familie Boele, proberen langzaam het normale leven weer een plaats te geven. Ook gisteren bleek, bij de herdenkingsdienst in de Ontmoetingskerk, hoe  de verdwijningszaak velen inten had geraakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.