Ouders van Milly Boele vragen om rust om verlies Milly een plaats te geven

27 maart 2010

DORDRECHT -De media blijven ook vandaag, met de Telegraaf voorop, berichten over Milly Boele, het vermoorde meisje dat slechts twaalf jaar mocht worden. De ouders hebben een verklaring uitgegeven, waarin zij kritiek op de politie onterecht vinden en de wens uitspreken met rust gelaten te worden. 

Citaten uit de verklaring:

''Negatieve opmerkingen en beledigingen aan het adres van de politie komen niet alleen hard aan bij de politieagenten, maar ook bij ons als familie en vrienden. Wij zijn van mening dat deze opmerkingen volkomen onterecht zijn en kwetsend ten opzichte van onze dochter'', schrijven zij vrijdag in een korte verklaring.

''Verder spreken wij de wens uit dat de media ons de tijd en rust gunnen om te proberen het verlies van onze dochter Milly een plaats te geven.''

Milly Boele werd woensdag 24 maart, na een herdenkingsdienst in de Ontmoetingskerk in Dordrecht op de Essenhof begraven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.