Verkeerscontrole in Dordrecht en op de A16

05 oktober 2013

DRECHTSTEDEN - Op Merwedestraat en de Oranjelaan in Dordrecht en op de A16 tussen Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht zijn donderdag 3 oktober tussen 15:00 uur en 21:00 uur verkeerscontroles gehouden. Hierbij zijn twee personen aangehouden, 9 personen bekeurd en is ruim 3000,= euro aan openstaande boetes geïnd.

 
De politie houdt regelmatig ANPR-controles. De ANPR is een kentekenlezend apparaat, dat gekoppeld is aan een computerbestand. In dit bestand zitten de gegevens van o.a. drankrijders, wanbetalers, gezochte personen, mensen met een belastingschuld etc. Bij een controle worden alle voertuigen die de ANPR-camera passeren en in de systemen van politie of Belastingdienst voorkomen door motorrijders van de politie van de weg gehaald en overgebracht naar de controleplek.
 
Eén persoon is aangehouden voor het rijden onder invloed en één persoon is aangehouden op verdenking van heling. Naast de geïnde openstaande boetes, zijn 9 bekeuringen uitgeschreven voor uiteenlopende feiten.
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.