Creatieve en beestachtig leuke herfstvakantieactiviteiten bij Weizigt

07 oktober 2013 door Eva Baars

DORDRECHT -  Geitjes voeren, uilenballen pluizen en als een ware kunstenaar aan de slag met verf en kwasten, dat is jouw herfstvakantie bij Weizigt! Over een paar weken heb je weer lekker vrij en dan nodigen wij je uit voor een van de leuke vakantieactiviteiten die Duurzaamheidscentrum Weizigt organiseert.

Dinsdag 22 oktober trapt Weizigt af met een schilderworkshop door kunstenaressen Donie Dubbeldam en Jolande Vermeulen. Samen met deze creatieve dames ontdek je of er in jou een kleine Picasso schuilt. Woensdag 23 oktober kun je op de Stadsboerderij weer de cursus Junior Dierverzorging volgen waar je van alles leert over de dieren en het verzorgen ervan. Na afloop mag jij jezelf Junior Dierverzorger noemen en krijg je echt certificaat mee. Donderdag 24 oktober heeft IVN allerlei leuks in petto. Samen met de IVN-gidsen ga je namelijk sporen zoeken en een uilenbal uitpluizen. Kortom, allerlei leuks voor een supertoffe vakantie! Kom je ook?

Je kunt je vanaf zaterdag 5 oktober aanmelden voor de vakantieactiviteiten bij Weizigt. Wees er snel bij want voor sommige activiteiten zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reserveren kan telefonisch, (078) 770 8200, per e-mail, weizigt-nmc@dordrecht.nl, of in het informatiepunt op de Stadsboerderij. Voor meer informatie over de vakantieactiviteiten kijk je op www.weizigt.nl.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.