Gastvrije Stadswinkel

14 oktober 2013 door Hennie van der Zouw
Gastvrije Stadswinkel

DORDRECHT - Vanaf nu worden bezoekers van de Stadswinkel nóg gastvrijer ontvangen! Gastvrouwen verwelkomen de gasten, helpen hen met kleine zoekvragen op de gemeentelijke website, maken voor de gast eventueel een afspraak en verrichten overige ondersteunende balietaken.

De gastvrouw beschikt over een eigen balie, uitgerust met pc, printer en bonnetjesautomaat. Zo wordt voorkomen dat de gast pas aan de balie ontdekt dat hij niet kan worden geholpen, vanwege uiteenlopende redenen, waaronder bijvoorbeeld het ontbreken van de juiste documenten.

Wifi
De meeste gasten hebben een afspraak gemaakt, waardoor hun wachttijd minimaal is. Desondanks kan er een wachttijd zijn. Om de wachttijd van onze gast aangenamer te maken, wordt gratis Wifi aangeboden in de Stadswinkel. Het benodigde wachtwoord staat het bonnetje en wordt gemeld via de displays in de wachtruimte.
 
Deze maatregelen zijn een extra stap in de klantvriendelijke dienstverlening die de gemeente Dordrecht voorstaat.
 
Let op: er zijn per 1 oktober vier producten waarvoor een afspraak noodzakelijk is: omgevingsvergunning (o.a. bouw- en kapvergunningen), APV-vergunningen en de naturalisatieprocedure en optieregeling. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.