Rechercheurs spreken opnieuw met buurtbewoners Torenstraat

30 mei 2013
Rechercheurs spreken opnieuw met buurtbewoners Torenstraat

DORDRECHT - Het onderzoek naar het steekincident aan de Torenstraat op vrijdagavond 3 mei is in volle gang. Bij dit misdrijf kwam de 32-jarige Emiel van der Schaft uit Dordrecht om het leven. Woensdagavond 29 mei spraken rechercheurs van de Politie opnieuw met buurtbewoners van de Torenstraat in Dordrecht.
 
Naast een gesprek met buurtbewoners hebben de rechercheurs ook een informatiebrief en een kaart Meld Misdaad Anoniem achter gelaten.
 
Inmiddels heeft de Politie ook een speciaal nummer voor dit misdrijf geopend bij het Team Criminele Inlichtingen. Mensen die informatie hebben kunnen dit melden op 06-29444866.

Foto: Pieter van den Berg

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.