Misdrijf Torenstraat in Opsporing Verzocht

11 juni 2013
Misdrijf Torenstraat in Opsporing Verzocht

DORDRECHT -  Het onderzoek naar het steekincident aan de Torenstraat op vrijdagavond 3 mei is in volle gang. Bij dit misdrijf kwam de 32-jarige Emiel van der Schaft uit Dordrecht, die bij sommigen bekend stond als Remie, om het leven. Dinsdag 11 juni zendt het programma Opsporing Verzocht een reconstructie uit.

De politie werkt met een groot aantal rechercheurs aan de zaak en zet alles op alles om dit misdrijf op te lossen. Vooralsnog is het onduidelijk wat er die avond is voorgevallen en wat de toedracht van het steekincident is geweest. Alle scenario’s worden onderzocht.

Op dinsdag 11 juni besteedt het programma Opsporing Verzocht aandacht aan deze zaak en zendt op Nederland 1 om 21.30 uur een reconstructie uit. De herhaling is woensdag 12 juni om 12.00 uur op Nederland 2.

Heeft u op voorhand informatie over dit misdrijf of de mogelijke dader(s), neem dan contact op met de Opsporingstiplijn van de politie op nummer 0800-6070. U kunt uw informatie ook anoniem delen via Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000 of bel het Team Criminele Inlichtingen op 06-29444866.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.