Beter Voor Dordt stelt vragen inzake de verkeersveiligheid Hugo de Grootplein

18 oktober 2013 door Hennie van der Zouw
Beter Voor Dordt stelt vragen inzake de verkeersveiligheid Hugo de Grootplein

DORDRECHT - De fractie BETER VOOR DORDT maakt zich zorgen over de verkeersveiligheid op en rondom het Hugo de Grootplein in Krispijn. Dagelijks zouden zich regelmatig onveilige situaties voordoen. BETER VOOR DORDT gaat hierover een aantal vragen stellen.

Volgens de Voortgangsreportage Uitvoeringsacties en Uitvoeringsprogamma’s verkeersregelinstallaties is gebleken dat uit berekeningen de verkeersregelinstallatie aan het Hugo de Grootplein kan worden verwijderd. Voorwaarde is wel dat het kruisingsvlak zou worden aangepakt, hierover zou nog in 2013 een voorstel van de raad komen. Beter voor Dordt vraagt zich af wanneer de raad hiervan een voorstel kan verwachten?

Van het bewonerscomité heeft Beter voor Dordt vernomen dat plannen voor herinrichting van het Hugo de Grootplein al enige tijd beschikbaar zijn.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.