Politie houdt tweetal aan na ruzie op straat

20 oktober 2013
Politie houdt tweetal aan na ruzie op straat

DORDRECHT - Twee mannen, bekenden van elkaar, kregen vanochtend ruzie met elkaar aan de Giessenstraat/Beekmanstraat. De ruzie liep uit op een aantal bedreigingen en er werden over en weer een aantal klappen uitgedeeld.

Vervolgens pakte een van de twee een wapen en bedreigde de ander. De ander wist dit wapen af te pakken en waarschuwde ondertussen de politie. Agenten gingen er direct op af en wisten met de BTGV procedure (Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten) een einde te maken aan de ruzie. Vervolgens is het tweetal (resp. 28 en 33 jaar, uit Dordrecht) aangehouden en meegenomen naar het bureau om gehoord te worden. Het wapen werd in beslag genomen. Na onderzoek bleek het om een nepwapen te gaan.
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.