Vier jongens aangehouden voor diefstal scooter

28 oktober 2013 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Vier jongens van 14 en 15 jaar zijn vrijdagmiddag in Dordrecht-Zuid op heterdaad aangehouden toen zij probeerden een scooter te stelen.

Agenten fietsen langs en zagen de jongens in de fietsenstalling achter station Dordrecht-Zuid. De agenten vonden dat zij zich verdacht gedroegen en gingen poolshoogte nemen. In het pad waar de jongens uitkwamen stond een scooter waarvan het kettingslot geopend was en waarvan de cilinder van het stuurslot weg geboord was. Hierop zijn de vier jongens aangehouden op verdenking van poging diefstal.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.