Werk van de Hoop GGZ vanaf morgen acht weken op TV zender Family 7

29 oktober 2013
Werk van de Hoop GGZ vanaf morgen acht weken op TV zender Family 7

DORDRECHT -  Op woensdag 30 oktober vindt bij Family7 de eerste uitzending plaats van ‘Verhalen van Hoop'. Deze nieuwe serie TV-programma's is gemaakt door De Hoop in Dordrecht en wordt gepresenteerd door Feike ter Velde. In 'Verhalen van Hoop' staat iedere aflevering het leven centraal van iemand die bij De Hoop hulp heeft gekregen.

Thema's
In elke aflevering neemt presentator Feike ter Velde de gast mee naar de plek waar zijn of haar problemen begonnen. De thema's die aan bod komen, variëren van problemen met alcohol, drugs, depressie, misbruik, rouw na overlijden, zelfbeschadiging of anorexia. Vervolgens vertelt de gast hoe hij of zij met de hulp van God uit de problemen is gekomen.

Wonderen
De serie van acht afleveringen van ‘Verhalen van Hoop' wordt vanaf 30 oktober wekelijks uitgezonden bij Family7 op woensdag om 23:30 uur. De Hoop is producent van ‘Verhalen van Hoop'. Een bewuste keuze, omdat De Hoop graag wil verhalen van de wonderen die God doet. Via de televisie probeert De Hoop zoveel mogelijk te mensen bereiken met een boodschap van hoop.

Meer informatie over het TV-programma

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.