Fantastisch avontuur voor Mark en Bart in New York

04 november 2013 door Hennie van der Zouw
Fantastisch avontuur voor Mark en Bart in New York

DORDRECHT - Mark Isarin en Bart van der Bom, misschien beter bekend als 'Barteljee', hebben van 19 oktober 2013 tot 27 oktober 2013 masterclasses en workshops gegeven in New York.

Het was voor hen een fantastische ervaring om zo ver van huis en in de Engelse taal deze masterclasses en workshops te verzorgen voor deelnemers uit 7 verschillende landen. De deelnemers reageerden allemaal enthousiast na afloop en er zijn prachtige epoxy gietsels en foto's gemaakt.

Volgend jaar in april 2014 zijn Mark en Bart opnieuw uitgenodigd om verschillende nieuwe masterclasses te verzorgen in de VS.

De organisatie van deze activiteiten lag in handen van gastvrouw kunstenares Lisette Overweel. Lisette had alles tot in de puntjes voor Mark en Bart geregeld. Komend weekend exposeert Lisette Overweel in de Dacia Gallery aan Times Square in het hart van New York. Dit is ook wel heel bijzonder voor een Dordtse kunstenares.
 
Mark en Bart hebben enorm genoten van de prachtige, afwisselende en dynamische stad New York.

In maart 2014 exposeren Mark en Bart hun nieuwe werk ( foto's, epoxy gietsels en schilderijen ) naar aanleiding van hun bezoek aan New York.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.