Politie houdt eiergooiers op viaduct aan

05 november 2013 door Hennie van der Zouw
Politie houdt eiergooiers op viaduct aan

DORDRECHT - De politie heeft zaterdagavond twee jongens van 11 en 12 jaar uit Dordrecht aangehouden nadat zij vanaf een viaduct een auto die op de Copernicusweg reed met eieren bekogelden.

De bestuurster van een auto schrok ontzettend en wist met moeite te stoppen. Nadat de bestuurster de politie alarmeerde, konden de twee jongens in de nabije omgeving van het viaduct aangehouden worden. Twee weken eerder ontving de politie een vergelijkbare melding, toen konden er geen verdachten aangehouden worden.

Uit gesprekken met de twee jongens bleek dat zij en vriendjes van hen vaker eieren gooiden in de wijk Sterrenburg. Zo veroorzaakten ze overlast door het besmeuren van winkels, een snackbar, diverse woningen en auto’s. Ook gooiden ze met vuurwerk. Indien ook uw eigendommen vernield en/of besmeurd zijn of wanneer u tips heeft, kunt contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.