Raad beraadt zich over positie stichting openbaar onderwijs Dordrecht

16 februari 2013

DORDRECHT -  DE situatie van de stichting Openbaar primair Onderwijs Dordrecht is zorgelijk. Het college van b. en w. vraagt de gemeenteraad om een richting volgens dit besluit:


Financiële positie OPOD
De financiële situatie van de stichting OPOD is dusdanig zorgelijk dat deze stichting dit zonder (financiële) steun niet kan oplossen. De kerntaken van de stichting dreigen hiermee in gevaar te komen. Deze situatue vereist een ingrijpen van de raad om tot een oplossing te komen. Het college vraagt de raad om de uitgangspunten vast te stellen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.