Wethouder Piet Sleeking hangt nieuw, historisch straatnaambord Kuipershaven op

09 november 2013
Wethouder Piet Sleeking hangt nieuw, historisch straatnaambord Kuipershaven op

DORDRECHT - (bericht gemeente) De gemeente Dordrecht gaat 100 straatnaamborden in de binnenstad vervangen. De straatnaamborden worden voorzien van onderschriften met historische informatie. De beide geschiedkundigen van de straatnaamcommissie hebben zich gebogen over de namenlijst en deze voorzien van korte maar verduidelijkende teksten. Na de binnenstad zullen aansluitend de borden in de 19e Eeuwse Schil worden vervangen. Wethouder Piet Sleeking geeft het startsein voor deze operatie door een straatnaambord op de Kuipershaven, hoek Aardappelmarkt te plaatsen op vrijdag 15 november om 16.00 uur.

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.