Taxichauffeur overvallen

15 oktober 2013

DORDRECHT - Een 21-jarige taxichauffeur is zondagochtend op de Baanhoekweg in Dordrecht overvallen. De chauffeur moest onder bedreiging van een vuurwapen zijn geld afstaan. De dader is ontkomen.

Even voor 4.00 uur stapte op de Groenendijk een klant in bij de chauffeur. De man wilde worden afgezet op het Haringvliet. Daar trok de man opeens een vuurwapen en bedreigde de taxichauffeur. Deze moest zijn portemonnee af staan. Nadat de dader was gevlucht, alarmeerde de chauffeur zijn centrale die de politie belde. De politie stelt een onderzoek in. Heeft u iets gezien of gehoord, vragen wij u contact op te nemen via 0900-8844 of via ‘M’ Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.