Compositietekening berover taxichauffeur

10 november 2013
Compositietekening berover taxichauffeur

DORDRECHT - De politie heeft een compositietekening laten maken van de man die in de nacht van 12 op 13 oktober een taxichauffeur in Dordrecht bedreigde met een vuurwapen. De overvaller ging er vandoor met de portemonnee van het slachtoffer.

De overvaller stapte rond 04:00 s'nachts in de zwarte Mercedes van de taxichauffeur. De man was zo'n 2 meter lang, sportief gebouwd en tussen de 30 en 40 jaar oud. Hij sprak gebrekkig Engels met een zware, schorre stem. Zijn baard was getrimd en op zijn hoofd droeg hij een mutsje.

Op verzoek van de overvaller reed de chauffeur vanuit de binnenstad naar de wijk de Staart. Nabij de Merwehal, op de Wielingenstraat, vroeg hij de chauffeur te stoppen. Onder bedreiging van een vuurwapen moest de chauffeur zijn geld afstaan. Daarna stapte de overvaller uit en liep hij verder door op de Wielingenstraat. Het is onbekend in welke richting de man daarna verder liep.

Vragen
Herkent u deze overvaller aan de hand van de compositietekening? Of heeft u misschien andere informatie die nuttig kan zijn voor dit onderzoek? Neemt u dan contact op met het team in Dordrecht dat de zaak onderzoekt. Dat kan via 0900-8844. Anoniem kan ook, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Signalement Overvaller taxichauffeur
Sportief gebouwd
tussen de 30 en 40 jaar oud
Sprak gebrekkig Engels met zware,schorre stem.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.