Sonne Straal wint Gouden medaille tijdens Bokalenwedstrijd in Groningen

11 november 2013 door Hennie van der Zouw
Sonne Straal wint Gouden medaille tijdens Bokalenwedstrijd in Groningen

DRECHTSTEDEN - Podiumplaatsen kunstrijdsters in nationale Bokalenwedstrijd Groningen
In Groningen organiseerde de Groningse Kunstrijclub in Kardinge Groningen een nationale  wedstrijd met de naam Het Peerd van Ome Loeks, een jaarlijks terugkerende bokalenwedstrijd voor pupillen tot aan junioren met bijna 110 deelnemers.
 
Kunstrijvereniging de Drechtsteden werd in deze wedstrijd vertegenwoordigd door 6 rijdsters.
In de categorie Aspiranten A B was de 1ste plaats voor de 12-jarige Sonne Straal uit Papendrecht gevolgd op de 2e plaats door de 8-jarige Britt Harmsen (zie foto) uit Puttershoek en op de 3e plaats de 7 jarige Tara Werkman uit Hendrik Ido Ambacht.
De Dordtse Esra Drijver (8) was de 4e in de rij en Do Hoogerbrugge  (7) uit Hendrik Ido Ambacht werd 6e.
In de Categorie Proms B eindigde  de Dordtse Maureen Drijver (11) op een 17e plaats met een leuke kür met showelement.
 
Oud kunstrijdser Jacqueline Voll uit Hendrik Ido Ambacht die de coaching voor haar rekening nam in Groningen was meer dan tevreden over de prestaties van de jonge kunstrijdsters.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.