Gewapende overval coffeeshop

11 november 2013 door Hennie van der Zouw
Gewapende overval coffeeshop

DORDRECHT - Drie gewapende mannen hebben zondagavond 10 november een coffeeshop in Dordrecht overvallen. Na een worsteling met een klant gingen zij er met onbekende buit vandoor.

Rond kwart over acht overvielen drie gemaskerde en gewapende mannen coffeeshop Indica op de Vismarkt in Dordrecht. Bij de overval bedreigden zij het aanwezige personeel en klanten in de zaak met vuurwapens en een taser. Hierop ontstond een worsteling met één van de klanten en vielen over en weer klappen. De klant kreeg ook een stroomstoot met de taser. Ondanks de worsteling konden de overvallers met een nog onbekende buit vluchten. Omdat de politie pas rond negen uur werd gewaarschuwd, wisten de overvallers te ontkomen. De politie onderzoekt de zaak.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.