Veel bestuurders onder invloed

12 november 2013 door Hennie van der Zouw
Veel bestuurders onder invloed

DORDRECHT / ALBLASSERDAM - Bij alcoholcontroles in Dordrecht en Alblasserdam heeft de politie het afgelopen weekend 22 personen bekeurd die onder invloed van alcohol achter het stuur zaten.

Vrijdag en zaterdag
Zowel vrijdag als zaterdag waren er agenten in dienst om dronken bestuurders van de weg te halen. Het overgrote deel van deze automobilisten bleek niet onder invloed van alcohol te zijn. Helaas waren er toch weer bestuurders die wel met een flinke slok op achter het stuur waren gaan zitten.

In totaal bleek dat er 22 personen dusdanig veel alcohol gedronken hadden dat zij bekeurd zijn en hun weg niet mochten vervolgen. Zes personen moesten hun rijbewijs inleveren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.