Motie fractie WEK Dordrecht: "Onderzoek tot uittreding uit de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid"

13 november 2013 door Hennie van der Zouw
Motie fractie WEK Dordrecht: "Onderzoek tot uittreding uit de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid"

DRECHTSTEDEN -  In verband met vermeend falend optreden van de Omgevingsdienst Zuid-Holland-Zuid (OZHZ) inzake onder andere Nedstaal Alblasserdam heeft de Fractie WEK Dordrecht een motie bij de Gemeenteraad van Dordrecht ingediend om te onderzoeken of en op welke termijn en condities de gemeente Dordrecht uit de OZHZ kan treden.

Deze motie kan op groot bijval rekenen van het Actie Comitee 'Asbest Nedstaal Nee,' wat al jaren actie voert tegen Nedstaal.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.