Raad bespreekt Begroting 2014

13 november 2013 door Hennie van der Zouw
Raad bespreekt Begroting 2014

DORDRECHT - Op dinsdag 12 en woensdag 13 november bespreekt de gemeenteraad de Begroting van Dordrecht voor 2014 en stelt deze vast. De begroting staat vooral in het teken van de bezuinigingskeuzes die het stadsbestuur heeft moeten maken.

Iedereen is van harte welkom deze vergadering bij te wonen. De vergadering is via internet te volgen via: http://dordrecht.raadsinformatie.nl.

Op dinsdagavond en woensdagmiddag worden de verschillende begrotings-programma’s besproken in aparte commissies. Deze vergaderingen vinden plaats in het Stadskantoor aan de Spuiboulevard nummer 300. Ook deze debatten zijn vanaf de publieke tribune te volgen en te bekijken via dordrecht.raadsinformatie.nl.

Op woensdagavond 13 november om 20.00 uur gaat het debat over de begroting verder in de Raadzaal van het Stadhuis. De besluiten over de begroting en de stemming komen tussen 22.00 en 23.00 uur aan de orde. U bent ook welkom deze vergadering bij te wonen vanaf de publieke tribune of te volgen via: dordrecht.raadsinformatie.nl.

Voor diverse leden van de Raad is het de laatste begrotingsbehandeling.

Foto: Fokko van der Straaten.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.