Kinderkapperwinkel Beeb in Sinterklaassfeer

14 november 2013 door Hennie van der Zouw
Kinderkapperwinkel Beeb in Sinterklaassfeer

DORDRECHT - Om te vieren dat de Sint hun buurman is, knipt Kinderkapperwinkel Beeb deze weken geheel in Sinterklaassfeer. Ook kunnen kinderen gekleurde ‘Zwarte Pieten’-veertjes in hun haar laten zetten, om daarna helemaal tiptop een paar deuren verderop bij Sint op bezoek te gaan.

Kinderen willen er natuurlijk piekfijn uitzien wanneer ze bij de Sint op bezoek gaan. Bij kinderkapperwinkel Beeb op de Voorstraat 160, op steenworp afstand van het Sinterklaashuis, kunnen kinderen in een vrolijke, rustige sfeer, geheel in Sinterklaasstijl worden geknipt. Na het knippen kunnen de kinderen kiezen voor een mooie glitterspray of gekleurde gel in het haar. Ouders genieten ondertussen van een kopje koffie of snuffelen in de gezellige winkel tussen de leuke producten.

‘Zwarte Pieten’-veertjes
Om zoveel mogelijk kinderen op hun mooist naar Sint te laten gaan, is de kinderkapperwinkel in november en december ook op dinsdag geopend. Op die dagen is kinderkapper Mega Mendy uit Breda aanwezig om hippe (diervriendelijke) veertjes in het haar van de kinderen te zetten. Zeker weten dat de Zwarte Pieten ook wel zulke mooie gekleurde veertjes op hun baret zouden willen hebben!

Duurzaam en fair trade cadeautjes
Kinderkapperwinkel Beeb is naast kapper ook het adres voor een duurzaam of fair trade cadeautje. De winkel verkoopt onder andere houten speelgoed van het merk Ostheimer, puzzels van crocodile creek, handgemaakte poppen van natuurlijke materialen, wollen plaids, kussens en knuffels van Cindysign, slofjes en schoentjes van Bobux en handgemaakte kraam cadeautjes van Kathe Kruse. Speciaal voor de feestdagen is er tot het einde van het jaar 25% korting op al het houten speelgoed van het merk Ostheimer.

Adres: Voorstraat 160
3311 ES Dordrecht
Openingstijden:  di t/m vrij 10-17 uur
za: 10-16 uur

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.