Feestelijk afscheid van Jan Lagendijk uit gemeentepolitiek Dordrecht

16 november 2013
Feestelijk afscheid van Jan Lagendijk uit gemeentepolitiek Dordrecht

DORDRECHT -  De PvdA Dordrecht zwaait 22 november Jan Lagendijk uit, die jarenlang in de gemeentepolitiek een prominente rol heeft gespeeld.

Hij kwam in 1973 vanuit Ridderkerk (waar zijn broer PvdA-wethouder was) in Dordrecht wonen.  Jan werd op allerlei manieren politiek en maatschappelijk actief, zoals bij het Jongeren Adies Centrum (JAC), de werkplaats het Spuigat, in de gemeentepolitiek als ambtenaar, raadslid en wethouder.  Hij timmerde vaak zichtbaar aan de openbare weg.

In 2010 was hij nog de lijsttrekker van de PvdA en moest een stevige verkiezingsnederlaag incasseren. In de zomer van 2013 vertrok hij als gemeentesecretaris naar Waalwijk en stopte hij als raadslid.  Op de bijeenkomst 22 november is Cees den Bakker gespreksleider. Hij is nu de voorzitter van de locale omroep RTV Dordrecht en woordvoerder Siemens Nederland.

AFSCHEID JAN LAGENDIJK

PvdA Dordrecht organiseert op vrijdagmiddag 22 november a.s. van 16 - 19 uur in het Energiehuis (Noordendijk 148, Dordrecht) een feestelijke bijeenkomst i.v.m. het afscheid van Jan Lagendijk uit de Dordtse gemeentepolitiek. Het programma start om 16 uur met een welkom door Cor van Verk. Aandacht wordt besteed aan het project Muziek Maakt Slim m.m.v. de Mariaschool, het Zangmakersproject en ToBe. En tot slot een borrel. Iedereen is van harte uitgenodigd. Cees den Bakker is gespreksleider.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.