VVD Dordrecht stelt kandidatenlijst voor raadsverkiezingen vast

19 november 2013
VVD Dordrecht stelt kandidatenlijst voor raadsverkiezingen vast

DORDRECHT - Fractievoorzitter Dirk Pols staat tweede, na lijsttrekker wethouder Jasper Mos, op de gisteravond vastgestelde kandidatenlijst van de VVD.  Maarten Burggraaf is op drie de eerste nieuwkomer. Raadslids irene Koene werd door de ledenvergadering doorgerschoven naar plek vier.

De VVD bericht over de uitslag op de eigen website en geeft ook een beeld van de eerste tien kandidaten:

Kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezing 2014 vastgesteld

Door VVD Dordrecht op 19 nov 2013

“De VVD Dordrecht gaat met een brede vertegenwoordiging uit de Dordtse wijken en een mooie mix van ervaring en nieuw liberaal talent de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014 tegemoet”, aldus lijsttrekker Jasper Mos. De leden van VVD Dordrecht hebben maandagavond de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. Huidig VVD wethouder Jasper Mos voert de lijst aan, gevolgd door fractievoorzitter Dirk Pols. Op plaats 3 staat de eerste nieuwkomer: Maarten Burggraaf, actief in verkeerswerkgroep Dubbeldam en voorzitter Verkiezingsprogramma Commissie.

Op plaats 4 staat Irene Koene, een bekend gezicht en MKB-er. Ondernemend Dordrecht is goed vertegenwoordigd op de lijst: op plaats 5 onze nieuwkomer Karina Popijus, gevolgd door Dirk Breedveld, voorheen voorzitter van Jong Management VNO-NCW Drechtsteden.

John van der Net, Yvette Ditmer, Jeroen Engelberts en Marc Bevers completeren de top 10.

Jasper Mos: “Met deze lijst vertegenwoordigen wij alle wijken in Dordrecht en hebben wij een goede mix van ervaring en liberaal talent".

Een ambitieus dreamteam dat werk gaat maken van een goed bereikbare binnenstad en een veilige en prettige woonomgeving voor iedere burger.

De lijst wordt afgesloten met Marc Merx als lijstduwer, een blijk van waardering voor zijn belangrijke bijdrage voor de VVD-Dordrecht in de raad.

Beloftes waarmaken De VVD-Dordrecht heeft veel bereikt de afgelopen periode: de lokale belastingen behoren tot de laagste van de grotere steden. Tegelijkertijd is er fors geïnvesteerd in het aanpakken van verkeersknelpunten en mede dankzij de VVD is er een stevig veiligheidsbeleid, waar criminaliteit niet loont.

Kandidatenlijst VVD-Dordrecht

 1. Jasper Mos
 2. Dirk Pols
 3. Maarten Burggraaf
 4. Irene Koene
 5. Karina Popijus
 6. Dirk Breedveld
 7. John van der Net
 8. Yvette Ditmer
 9. Jeroen Engelberts
 10. Marc Bevers
 11. Carolien van de Lagemaat
 12. Erik-Jan Roggekamp
 13. Sjoukje de Haan
 14. Dennis Dolderman
 15. Axel Broekhuizen
 16. Ashwin Jethoe
 17. Joanneke van Benthem
 18. Agnes Poot
 19. Kees de Jong
 20. Antoon de Kamper
 21. Joop Rakhorst
 22. Remco Valkman
 23. Bastiaan van Beusekom
 24. Rob Kooijman
 25. Arthur Beem
 26. Ed Vermeulen
 27. Erik van Heijningen
 28. Ferdinand van den Oever
 29. Marc Merx

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.