Laatste kopers kregen sleutel nieuwbouwproject Zuiderpoort

25 november 2013 door Hennie van der Zouw
Laatste kopers kregen sleutel nieuwbouwproject Zuiderpoort

DORDRECHT - Op donderdag 21 november 2013 kregen de laatste kopers de sleutel van hun woning in het nieuwbouwproject Zuiderpoort in Oud Krispijn. De 17 eengezinswoningen zijn allemaal verkocht met Koopgarant vanaf  € 155.550,- v.o.n. Op 28 maart 2013 sloegen de kopers symbolisch de eerste paal van hun eigen woning. Nog geen 8 maanden later staan de woningen er zoals gepland.
 
Woningen van extra kwaliteit
De woningen in Zuiderpoort zijn aangesloten op het warmtenet van HVC. De belangrijkste kenmerken van warmte via het warmtenet zijn: comfortabel, veilig en goed voor het milieu. Bovendien wordt de uitstoot van het schadelijke CO2 structureel beperkt door deze manier van verwarmen. Mede hierdoor ontving Trivire tijdens de Woondag 2012 een prijs voor de hoogste GPR score. Dit betekent dat de woningen in Zuiderpoort van extra kwaliteit zijn, hoger dan de eisen in het bouwbesluit.
 
Oud Krispijn Vernieuwt
Sinds de start van Oud Krispijn Vernieuwt in 2000 is er veel gesloopt en nieuw gebouwd in de wijk. Het Sociaal Programma loopt tot 1 januari 2014. Zuiderpoort is een van de laatste nieuwbouwprojecten in het woningbouwprogramma. Dit programma loopt nog een aantal jaren door en wordt verder afgerond door Trivire. In de eerste helft van 2014 start Trivire met de verkoop van het nieuwbouwproject Crispijn van Outgaerden aan de Brouwersdijk en Aagje Dekenstraat (zie www.wonenincrispijn.nl). Een mooie aanvulling op de al gerealiseerde nieuwbouwprojecten in de wijk.
 
Op de foto is te zien van links naar rechts:
Rino Kamphuis (uitvoerder Slokker Bouwgroep B.V., vestiging Breda).
Ida Perdaems (leefbaarheidsconsulent Trivire)
Lotte van Dijkhuizen en Robbie van Beers (kopers)
Danny de Wijs (kopersbegeleider Slokker Bouwgroep B.V., vestiging Breda).
 
Fotografie: Carin du Burck

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.