Wethouder Mos beschiet zijn eigen gemeente Dordrecht

25 november 2013
Wethouder Mos beschiet zijn eigen gemeente Dordrecht

DORDRECHT - Op zaterdag 23 november 2013 kwam een deel van de geschiedenis van Papendrecht en Dordrecht opnieuw tot leven. Vanaf 13.00 uur werd tussen het Merwehoofd in Papendrecht en de Merwekade in Dordrecht gevechten uit 1813 nagespeeld.

Papendrecht vuurde met vier replica’s van kanonnen een halfuur tientallen schoten op Dordrecht af.

Bijzonder was toch wel dat wethouder Jasper Mos vanuit Papendrecht op zijn eigen gemeente Dordrecht aan het schieten was! Dat kan blijkbaar tegenwoordig allemaal...

Foto: Pieter van den Berg

Zie ook: papendrecht beschiet dordrecht vanaf veerplein

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.